Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+10 C

Qui serà el guanyador/a d’El Joc de Badalona??

Article   0 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Qui serà el guanyador/a d’El Joc de Badalona??

Aquest any el Burot està més empipat que mai! 179 persones han arribat a la Final i la gran majoria han contestat correctament la pregunta final. Divendres passat tots els finalistes van córrer per respondre una triple pregunta que va portar més d’un mal de cap:

És prou conegut que el Baró de Maldà sortia del seu palau del carrer del Pi, a Barcelona, per venir a la seva casa de Badalona. Com ell, a mitjans del segle XIX, altres nobles barcelonins venien sovint cap a casa nostra sortint, però, de l’actual seu d’una institució regulada al capítol Vè del títol II del nostre malmès Estatut. En aquella època l’entrada de la finca badalonina d’aquests altres nobles estava situada en una riera. Riera amunt, a mà esquerra, trobareu una masia que va pertànyer a un conegut prohom de la nostra ciutat. Des de la riera sobretot en veureu un mur, decorat amb diversos medallons amb la inicial del cognom d’aquest prohom. Entre els dos darrers medallons que trobem seguint per la riera el perímetre d’aquesta masia, i una vegada el mur ja ha girat seguint un caminet que trenca a l’esquerra, hi ha una balustrada. Quina inicial apareix als medallons? A quin cognom correspon aquesta inicial? Quants forats hi ha en aquest tram de barana entre medalló i medalló?”.

Aquest divendres 8 de juny a les vuit del vespre a la Plaça de la Constitució (en cas de pluja es traslladaria al teatre de la Societat Coral La Badalonense), tots els concursants estan citats a participar de la festa de cloenda, acte on es donarà a conèixer la resposta i els guanyadors de la quarta edició d’El Joc de Badalona. En un acte dinàmic i divertit es recordarà els moments més divertits d’aquest 2012 i es repartiran una gran quantitat de premis i on, a més, de fer un tast de la Coca pi Gibert i una copeta de cava. Una Festa que alhora també és un agraïment per a totes les 1.600 persones que durant tot el mes de maig han anat seguint dia rere dia El Joc de Badalona.

Article   0 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Juny 2012
L M X J V S D
«   »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930