Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+15 C

Josep Valls escollit Badaloní de l’Any 2011

Article   6 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Josep Valls escollit Badaloní de l’Any 2011

Aquesta nit, a la Sala Sarau08911, s’ha escollit el Badaloní de l’Any. L’Activista badaloní, Josep Valls, ha estat escollit finalment el candidat més votat pels lectors i lectores del Tot, a través de la pàgina web www.badalonidelany.cat. Recordem que Valls va ser el màxim impulsor del manteniment del Pont del Petroli, convertit en l’actualitat, en un autèntic símbol de Badalona.  En segona posició, pel que fa al nombre de vots, ha estat escollit l’Aspirantat de Sant Josep i el tercer finalista ha estat l’actor badaloní, Jordi Dauder. La Gala, presentada per la periodista badalonina Barbara Sedó i l’empresari i speaker, Xavi Morera, també ha comptat amb la participació del grup badaloní Jolly Jumper, que han presentat el seu darrer disc que porta per títol “Girando el Mundo”, dos números de dansa i ball de l’escola Moviment-2 i la lectura d’un escrit sobre la ciutat de l’escriptora Eva Santana. La vetllada ha omplert el Sarau08911 d’una amplia representació social, política, cultural i esportiva de la ciutat. Durant les properes hores el Tot us oferirà més informació i també imatges de la Primera Nit del Badaloní de l’Any.

Article   6 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Maig 2012
L M X J V S D
«   »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031