Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+8 C

Nit de jazz amb Llibert Fortuny a la platja de Badalona

Article   0 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Nit de jazz amb Llibert Fortuny a la platja de Badalona

Aquest divendres 18 de maig a les 22h la Donzella Beach Club de Badalona, que vol seguir apostant un any més pel Jazz dins la seva programació, i aprofitant la celebració de les Festes de Maig 2012, però també coincidint amb la inauguració de la nova temporada, ha volgut començar amb força oferint un concert del famós saxofonista i compositor de jazz català Llibert Fortuny, músic amb una brillant trajectòria professional, guardonat amb prestigiosos premis i forjat amb un estil propi que convenç aquells públics més genèrics, com en aquells més exigents i experts en aquesta matèria musical.

Per segon any consecutiu, La Donzella de la Costa, ara batejada amb la Donzella Beach Club, s’adapta a les noves demandes dels públics i aprofitant la part exterior dels banys, la converteix de nou en el lloc de trobada de molts badalonins, on poden gaudir de nits de jazz, monòlegs i altres celebracions amb l’excepcionalitat d’estar a la mateixa platja, però amb un confort i uns serveis únics. Un local d’estiu que cada dia va tenint nous adeptes, tot un fenomen de l’oci d’estiu a Badalona.

Article   0 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Maig 2012
L M X J V S D
«   »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031