Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+17 C

Set anys de Festa Major Popular i Alternativa

Article   0 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Set anys de Festa Major Popular i Alternativa


Sota el lema “Les festes són vives, el futur és nostre”, se celebraran enguany les Festes Alternatives i Populars de Badalona. Una vintena d’entitats de la ciutat s’han unit, una vegada més, per confeccionar els actes festius que s’allargaran des d’aquest divendres, 4 de maig i fins el diumenge 20 de maig. La Coordinadora Popular de les Festa Major Alternativa s’ha proposat recordar, tots i els actes festius, les retallades pressupostàries i les dificultats per usar els espais públics de la ciutat.

Pregó i correbars per començar la festa  
Aquest divendres, 4 de maig, la Festa Major Alternativa, arrencarà  amb el pregó (20.30 hores) a la Rambla, tot just davant de Roca i Pi. Tot seguit es portarà a terme el Correbars, un dels actes més consolidats i participatius de la festa. Enguany, 6 bars del Centre de Badalona s’han unit a la cercavila. La venda de tiquets començarà a les 19:30h, davant Roca i Pi.
El dissabte 5 de maig tindran lloc diferents activitats, com un taller de grafits (18h) i els concert a la plaça del Centenari amb la Tita Merche, Ebri Knight, Martinny’s i el Clan Suricato (21:30h.). I el dia 9 de maig a la plaça Pompeu Fabra es farà la xerrada i debat ‘Seguim construint la Història’ (19.00 hores).
La Festa Major Alternativa seguirà el dia 17 de maig amb altre xerrada sobre la Xenofòbia a Catalunya a càrrec de Xavier Rius i presentació que es farà a la seu de l’entitat AMICS, al barri La Pau (20.00 hores).
El dia 18 hi haurà un concert de folk al Círcol Catòlic (21.00 hores), el 19 de maig una gimcana cultural i altres activitats com torneig de bitlles a la plaça Trafalgar del barri de Llefià i el dia 20 de maig tindrà lloc altre de les activitats més demandades com és el Racó Íntim que es farà a la Plaça Constitució a partir de les 20.30 hores.

Des de la Coordinadora Popular de les Festes de Maig asseguren que amb aquestes festes alternatives es vol potenciar el teixit associatiu de la ciutat i continuen demanant a l’Ajuntament la creació de la Comissió de les Festes per tal de què les festes de la ciutat i la seva programació es puguin fer amb la participació de la gent, de les entitats de Badalona.

Article   0 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Maig 2012
L M X J V S D
«   »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031