El color taronja marcarà enguany les Festes de Maig. I és que aquest any, el mocador de les festes serà d’aquest color. Aquest any s’ha optat per confeccionar 15.000 unitats, elaborats amb criteris de Comerç Just. El govern municipal ha decidit no regalar cap exemplar a les escoles de la ciutat, a diferència d’anys anteriors, per l’actual situació econòmica.
El mocador de les festes, aquest any de color taronja, mantindrà el seu preu tradicional d’un euro. Un novetat d’aquest any, serà el miler de tasses de les Festes, amb la imatge del dimoni, i que es vendrà per 4 euros. La idea es que aquesta tassa sigui un nou símbol de la ciutat. Tampoc hem de deixar de banda les samarretes de les festes, amb dos models diferents, de les entitats de comerciants del Centre Comerç i del Progrés. Els diners de la compra d’aquestes samarretes aniran a finalitats solidaries.

Menys concerts, però de bona qualitat   
Les festes badalonines comptaran amb les actuacions dels Amics de les Arts i els Lori Meyers com a caps de cartell. El conegut locutor i presentador de televisió, Fernandisco, serà l’encarregat d’obrir els actes festius, aquest divendres 4 de maig, amb el pregó a la plaça de la Vila. Les festes, però, no s’escapen tampoc de les retallades, i el pressupost s’ha reduït un 15%.