Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+14 C

Dies per deixar de de banda la crisi i gaudir del carrer

Article   1 Comentari
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Dies per deixar de de banda la crisi i gaudir del carrer

El color taronja marcarà enguany les Festes de Maig. I és que aquest any, el mocador de les festes serà d’aquest color. Aquest any s’ha optat per confeccionar 15.000 unitats, elaborats amb criteris de Comerç Just. El govern municipal ha decidit no regalar cap exemplar a les escoles de la ciutat, a diferència d’anys anteriors, per l’actual situació econòmica.
El mocador de les festes, aquest any de color taronja, mantindrà el seu preu tradicional d’un euro. Un novetat d’aquest any, serà el miler de tasses de les Festes, amb la imatge del dimoni, i que es vendrà per 4 euros. La idea es que aquesta tassa sigui un nou símbol de la ciutat. Tampoc hem de deixar de banda les samarretes de les festes, amb dos models diferents, de les entitats de comerciants del Centre Comerç i del Progrés. Els diners de la compra d’aquestes samarretes aniran a finalitats solidaries.

Menys concerts, però de bona qualitat   
Les festes badalonines comptaran amb les actuacions dels Amics de les Arts i els Lori Meyers com a caps de cartell. El conegut locutor i presentador de televisió, Fernandisco, serà l’encarregat d’obrir els actes festius, aquest divendres 4 de maig, amb el pregó a la plaça de la Vila. Les festes, però, no s’escapen tampoc de les retallades, i el pressupost s’ha reduït un 15%.

Article   1 Comentari
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Maig 2012
L M X J V S D
«   »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031