Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+23 C

Badalonins al món: Claudia Neira, des de Londres

Article   0 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Badalonins al món: Claudia Neira, des de Londres

Ara fa gairebé vuit anys que visc a Londres (UK). Vaig decidir marxar uns mesos després d’acabar la carrera per aprendre l’anglès i viure noves experiències en un país diferent. Quan vaig marxar no em vaig plantejar mai de quedar-m’hi a viure-hi però Londres em va captivar per ser molt cosmopolita. Es una ciutat molt frenètica, amb immensa barreja de cultures i constant trànsit de gent, no dorm mai.

M’encanta els contrastos que ofereix, te racons que enamoren. Perdem pels carrers de Convent Garden, passejar per South Bank des del Big Ben fins al Tower Bridge , o veure la ciutat des de dalt de tot del Park de Hampstead Health es una bona manera de gaudir de Londres.

Les olimpíades que es celebraran aquest estiu han transformat la ciutat per complet , i res té a veure l’est d’ara amb el de fa 8 anys. La ciutat s’ha bolcat completament, i tots els esdeveniments esportius d’aquest any estan tenint un sentiment especial. Jo mateixa aquest any he tingut la sort de poder participar en la seva marató, que es va celebrar el passat dia 22 d’abril. La peculiaritat d’aquesta marató és que el principal objectiu dels corredors es recaptar diners per organitzacions no governamentals com pot ser contra el càncer, malalties coronàries, o per donar suport a la gent gran necessitada. Aquesta última, és l’ONG per la qual vaig córrer i que rep el nom de “age UK” . De moment he recaptat £600 amb totes les petites ajudes rebudes de familiars, amics i coneguts i espero arribar a les £1700 en els pròxims tres mesos. (si voleu ser part d’aquest petit granet visiteu: www.virginmoneygiving.com/claudianeira

Se’n fa difícil trobar semblances entre Londres i Badalona, però m’atreviria a dir que el sentit de “poble” que es troba a Badalona també es pot trobar allà. La gent fa molta vida dins dels seus barris, creant multitud de petites comunitats arreu de la ciutat.

El que es troba a faltar mes, a part es clar de la família i els amics de sempre, es el mar. Poder passejar pel costat del mar, l’olor de salina i seure’s. a fer un vermut a la rambla, es alguna que fa Badalona molt especial. Cada vegada que torno aquí, m’asseguro de carregar-me les piles de sol i mar!

Article   0 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Maig 2012
L M X J V S D
«   »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031