Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+14 C

Recullen signatures per demanar una placa d’homenatge per Josep Valls al Pont del Petroli

Article   6 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Recullen signatures  per demanar una placa d’homenatge per Josep Valls al Pont del Petroli

Quan Campsa va decidir, l’any 1999, tancar els dipòsits que tenia a primera línia del mar, l’Ajuntament de Badalona no sabia què fer del pantalà per descarregar carburant fins aquests dipòsits, però un veí de la ciutat, el conegut com a  pastisser del barri de la Morera, en Josep Valls, va reclamar incansablement durant gairebé una dècada que el conegut Pont del Petroli se salvés per la seva singularitat. Valls, va obtenir suport de centenars de badalonins i dels mitjans de comunicació locals. Durant el mes de juny del any 2009, ara fa gairebé tres anys, s’inaugurava el Pont del Petroli coma  passeig, però cap placa recorda qui va ser el lluitador per mantenir l’estructura en peu. Ara un grup de ciutadans de Badalona han començat una campanya, tant via internet com a diferents establiments de la ciutat, per demanar una placa de reconeixement a Josep Valls al Pont del Petroli. El full per signar es pot trobar a l’Associació de veïns de Sant Joan de Llefià Alt, Peixos La Vela, Bar Can Prats, El Forn del carrer Barcelona, la Perruqueria Krossis i Nowdata. D’altra banda, també s’ha creat una pàgina de Facebook per informar de la iniciativa.

Article   6 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

  • Tweet Avatar Els delictes han disminuït un 11% a #Badalona en els últims 12 mesos, segons les dades delinqüencials interanuals
    11 horas
  • Tweet Avatar Segons la Ser,Un menor de #Badalona ferit per l'impacte d'un projectil disparat amb 1escopeta de balins.Jugava a futbol al carrer a Bonavist
    15 horas
  • Tweet Avatar Batalla campal a Sant Roc després que el Tram ha atropellat un jove gitano.El noi està ferit a l'hospital #Badalona
    2 días

Calendari

Abril 2012
L M X J V S D
«   »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30