Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+20 C

Francisco Planas: De tot i força

Article   0 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article

AL TANTO!!!!!!! Fa dies que us ho volia explicar, però pensava que potser era un rumor com aquells dels segrestos de nens a les botigues, sabeu? Allò que una àvia va amb la neta i de sobte desapareix i la troben en una habitació amagada i li han tallat el cabell i li han posat roba vella perquè vagi a demanar diners… O els gossos a alguns restaurants (No poso nacionalitats perquè vull ser una persona tolerant i políticament correcte).

El cas és que en Robert ja fa dies que m’explica que en un supermercat del centre has d’anar amb molta cura perquè es veu que quan vas a pagar les caixeres o els caixeros et tornen malament el canvi! No et tornen 20 cèntims o 10 cèntims o un euros, quantitats petites, i patapam! S’ho posen a la butxaca! Es veu que ho fan sobretot amb la gent gran! Amb els vells com nosaltres… En Robert m’ha dit que ja n’han fet fora a unes o uns quants, no sé si la resta segueix fent-ho… El cas és que això sempre ha passat.

Sempre hi ha establiments que et diuen allò de: Et dec dos cèntims! I Tu penses oh! I perquè no te’n dec jo de cèntims? De dos cèntims en dos cèntims i la butxaca es va omplint!

La solució a tot plegat sabeu quina és? Eliminar els cèntims! Jo comptaria a partir de 5. Hem de passar del 0 al 5 i comptar a la baixa, eh? Que a l’alça ja ens ho fan sempre els lladregots. Però això de 1,57… 1,55, carai! A més, no sé pas si a vosaltres us passa o no però a la meva cartera o hi ha molts cèntims d’un o dos o no n’hi ha cap!! Sempre coincideix en si els necessites o no. Però pots tenir la cartera a rebentar o ben buida! I si us sóc sincer, cada cop la tinc més buida!

Article   0 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Febrer 2012
L M X J V S D
«   »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829