Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
-2 C

El Museu organitza tallers familiars el darrer diumenge de cada mes

Article   0 Comentaris
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
El Museu organitza tallers familiars el darrer diumenge de cada mes


Dins de la línia d’apropar el Museu i la història de la nostra ciutat als badalonins, el Museu de Badalona enceta aquest diumenge una nova proposta lúdica i educativa a l’entorn de la cultura romana. Es tracta dels tallers familiars que a partir d’aquest mes de febrer es faran el darrer diumenge de cada mes.

Aquest diumenge 26 de febrer a les 10.30 hores començarà la primera sessió. Per donar el tret de sortida a aquesta nova activitat, el Museu ha optat per una proposta engrescadora amb la qual grans i petits aprendran un munt de curiositats sobre la vida quotidiana en l’època romana.

La planta baixa del Museu es convertirà en el taller de moda de Baetulo on els més petits es podran posar la túnica que portaven els nens de fa dos mil anys, mentre que els pares i els acompanyants experimentaran com pesava la indumentària d’un legionari romà. Una activitat diferent per gaudir d’una estona en família. A través del joc i de l’experimentació els participants podran conèixer la resposta a multitud de preguntes com ara: Com eren els vestits dels romans benestants, si tenien butxaques, si els romans portaven pantalons, com es feien les llànties amb què s’il·luminaven les cases, si les dones i els homes es depilaven, si les romanes feien servir cremes antiarrugues, com es feien els mosaics. Els objectes que es podran veure i tocar, i la pràctica de diverses tècniques permetran elaborar un perfum, fer un mosaic o reproduir un dels portamonedes que duien els romans.

Una activitat dirigida a nens i nenes a partir de sis anys. Els interessants cal que s’inscriguin prèviament dirigint-se al Museu o bé trucant al 93 384 17 50.

Article   0 Comentaris
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Febrer 2012
L M X J V S D
«   »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829