Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Badalona
+2 C

Detecten balenes a pocs quilòmetres de la costa del Maresme, en període de migració

Article   1 Comentari
Interlineat+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Detecten balenes a pocs quilòmetres de la costa del Maresme, en període de migració

Detecten balenes a pocs quilòmetres de la costa del Maresme, en període de migració - tot badalona - eltotdigital.comMontgat- La Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals (CRAM) ha realitzat els primers avistaments de rorquals comuns (Balaenoptera physalus) de la temporada a poques milles de la costa catalana, inaugurant així les migracions d’aquesta espècie de balena cap al mar de Liguria, al nordoest del Mediterrani. L’equip del CRAM ha tingut constància del pas d’aquests grans cetacis davant de la costa del Maresme, fet habitual dels mesos de març a juny. En cas d’avistament la Fundació CRAM alerta del perill de causar molèsties a aquests animals, ja que poden trobar-se alimentant-se o en períodes de descans, i qualsevol interferència pot distorsionar la seva migració

Article   1 Comentari
Banner

Última revista

Segueix-nos!

Banner

Últims tweets

Calendari

Març 2009
L M X J V S D
«   »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031